HTML

Olyan hülyék az emberek

Egy Öltönyös Rabszolga nyomora a nagyvilágban. Global Citizen, vagy mi.

Friss topikok

  • F.M.J.: @HoIsDe: A nők becsbentartása társadalomfejlődési eredmény, de ennek is van természetes eredete. S... (2018.02.11. 13:12) Az áldozatok közt 3 csecsemő és 12,5 nő is volt
  • Eltévelyedés: @Szubrina: Mondjuk, ezt meg tudom érteni. Nem is tudom miben reménykedik az ilyen. Az elmúlt 100 p... (2016.05.02. 04:14) A Social Safari iskolapéldája
  • Szubrina: Igazából még ebben a blogodban sem néztem szét, de ez tetszik...jót mosolyogtam, ahogy élvezed a v... (2016.04.29. 22:22) Ess eső Ess!
  • Szaktanár: @Eltévelyedés: feltételezem, h angolul dolgozol - északon az lehet, h nem lenne elég, legalábbis i... (2015.09.03. 15:52) Ismét új vizek felé
  • Eltévelyedés: Ez komoly, ennél közelebbit privát levélben szívesen mondok. (2014.02.04. 00:02) Californication

Riporting

2013.07.02. 12:38 Eltévelyedés

Amikor idekerültem, a heti meetingen elmondtam, mivel foglalkoztam az elmúlt héten, Oszt jónapot.

Manapság, 2.5 évvel később, a következőket riportolom, ami "csak 5 perc a munkámból"

-Minden deal-ről írok egy deal logot excelben. Külön file, kik vettek rész, mekkora a deal value, margin, milyen productok vannak benne, ki hagyta jóvá, mikor, hány variációja volt a pricingnak, hogyan változott első verziótól leadásig, satöbbi.


-A futó dealjeimet logolom egy webes rendszerben, salesforce. Lényegében ugyanazokat a dolgokat írom oda, amiket a külön excel file-ba.


-Az extra projektjeimet logolom egy excel file-ban

-Ha kész vagyok egy deallel, akkor csinálok még egy exportot a pricing táblából, amit az order logging részleg kap meg, és minden utolsó utáni részletet is tartalmaz.

-Részt veszek a heti meetingen, ahol elmondon, mivel is foglalatoskodok mostanság.

-Részt veszek a sales team heti meetingjén, hogy tudjam ők mit csinálnak

-Kitöltök ad-hoc riportokat, amit épp most szeretne látni a managervízfej, a top 5 delaről, a top 5 capexet igénylő dealről, az ehavi C-vel kezdődő dealekről, a telepresence dealekről, meg amit csak el tudsz képzelni.

Ha ezeket összeszámolom, kb heti 5-7 órám megy el azzal, hogy nem a munkámat végzem, csak kretén riportokat csinálok. Vagyunk a csapatban hatan. Felvehetnénk egy titkárnőt, évi x ezer fontért, és ő csinálhatná ezt a szarhabosítást, én meg csinálhatnám azt, amiért háromszorennyit fizetnek, és használnák az Agyamat.

Szólj hozzá!

Címkék: karrier

A bejegyzés trackback címe:

https://gumimacik.blog.hu/api/trackback/id/tr875387606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása