HTML

Olyan hülyék az emberek

Egy Öltönyös Rabszolga nyomora a nagyvilágban. Global Citizen, vagy mi.

Friss topikok

  • F.M.J.: @HoIsDe: A nők becsbentartása társadalomfejlődési eredmény, de ennek is van természetes eredete. S... (2018.02.11. 13:12) Az áldozatok közt 3 csecsemő és 12,5 nő is volt
  • Eltévelyedés: @Szubrina: Mondjuk, ezt meg tudom érteni. Nem is tudom miben reménykedik az ilyen. Az elmúlt 100 p... (2016.05.02. 04:14) A Social Safari iskolapéldája
  • Szubrina: Igazából még ebben a blogodban sem néztem szét, de ez tetszik...jót mosolyogtam, ahogy élvezed a v... (2016.04.29. 22:22) Ess eső Ess!
  • Szaktanár: @Eltévelyedés: feltételezem, h angolul dolgozol - északon az lehet, h nem lenne elég, legalábbis i... (2015.09.03. 15:52) Ismét új vizek felé
  • Eltévelyedés: Ez komoly, ennél közelebbit privát levélben szívesen mondok. (2014.02.04. 00:02) Californication

Egy hónapja árulok

2016.11.30. 10:16 Eltévelyedés

Nehéz, küzdelmes, pénzégető. Egy héttel a Launch előtt az Amazon borította az asztalt, azt mondta, nincs többé fizetett review. Ez amolyan szent grál, pár dollárért emberek ódákat zengenek a termékedről, ami persze, nagyban aláássa a visszajelzések hitelességét, az egyéni eladó szempontjából viszont hasznos, hogy nem kell hónapokat várni mire összejön 10-20 visszajelzés.

Na, most ez nincs. Mindenki erre tervezett, hogy erre épül a kampány, ez tervben volt termékválasztásnál is. Ha ezt előre  tudom, lehet, hogy másfajta terméket választok, mondjuk olcsóbbat. Könnyebbet. Amúgy én még örüljek, mert aki egy héttel utánam akarta beküldeni az árut amit legyártatott (és kifizetett), annak az Amazon egyik napról a másikra azt mondta: Srácok, STOP, holnaptól nem fogadok el több árut a 4. negyedévre, tessék vele kezdeni valamit januárig. Hogy addig ki raktározza, mi lesz az árukészletben álló pénzzel az nem az ő bajuk. MVP. Na ez az igazi kibaszás, az Amazon egy geci.

Megy a pay per click kampány, ahol persze némi érdekellentétet látok az Amazonnál, hiszen neki az is jó, ha nem adódik el a termék, viszont a hirdetéseiért ugye én fizetek. Ő már így is pénzénél van, akinek meg eladni is sikerül, az külön jó, mégtöbb pénz nekik. Szóval önteni kell a pénzt abba, hogy esély legyen eladni, nem megyek végig minden fájdalmas taktikán, de lényeg, hogy sokkal nehezebb, mint amire terveztél.

Egy hónap alatt eladtam kb 35 készletet. Nyomott áron, ezeken veszteség, meg nulla haszon van. 

Ötletem még van, kemény vagyok, nem adom fel, de egyenlőre úgy néz ki ez nem lesz hosszútávú.

Viszont, rengeteget tanultam social mediáról, (FB, Instagram, Pinterest) mibe érdemes pénzt feccölni, mi az, ami pénzkidobás, hogyan rendeljünk valamit nagy tételben kínából.

Egyenlőre drága lecke volt, de lesz ez még jobb is, szép lassan valami csak beindulni látszik.Továbbra is tartom, ha pénzemnél leszek, megérte.

Egy hónap múlva újra jelentkezem Amazóniából! Vagy később.

Szólj hozzá!

Címkék: internet üzlet amazon ecommerce mellékes Hong Kong sidebusiness fba

A bejegyzés trackback címe:

https://gumimacik.blog.hu/api/trackback/id/tr3912010688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása