HTML

Olyan hülyék az emberek

Egy Öltönyös Rabszolga nyomora a nagyvilágban. Global Citizen, vagy mi.

Friss topikok

  • F.M.J.: @HoIsDe: A nők becsbentartása társadalomfejlődési eredmény, de ennek is van természetes eredete. S... (2018.02.11. 13:12) Az áldozatok közt 3 csecsemő és 12,5 nő is volt
  • Eltévelyedés: @Szubrina: Mondjuk, ezt meg tudom érteni. Nem is tudom miben reménykedik az ilyen. Az elmúlt 100 p... (2016.05.02. 04:14) A Social Safari iskolapéldája
  • Szubrina: Igazából még ebben a blogodban sem néztem szét, de ez tetszik...jót mosolyogtam, ahogy élvezed a v... (2016.04.29. 22:22) Ess eső Ess!
  • Szaktanár: @Eltévelyedés: feltételezem, h angolul dolgozol - északon az lehet, h nem lenne elég, legalábbis i... (2015.09.03. 15:52) Ismét új vizek felé
  • Eltévelyedés: Ez komoly, ennél közelebbit privát levélben szívesen mondok. (2014.02.04. 00:02) Californication

Change of plans

2015.09.25. 19:55 Eltévelyedés

Szóval az van, hogy kitalátuk ezt a Dubai témát, már felkészültünk a vicces ismerősok idióta poénjaira (Na mivan, mentek dubajozni? Páááááááff szzkreecccsscsccssc), kifaggatuunk pár embert, aki ott él, már félkészültünk a homokvihar szépségeire. Fejben már ott laktunk.

Erre múlt hét pénteken jön egy levél egy fejvadásztól, hogy lenne-e kedvem Hong Kongba menni? Hát, nemnagyon tesó, de mondjad. Illetve kedvem van, de az pontosan ugyanolyan messze van otthonttól, mint SF, szóval cseberből vederbe. Az ajánlata viszont nem rossz. Karrierügyileg tökéletes lépés, pénzt fizetnének dögivel, és végiggondolva nem sok minden köt San Franciscohoz. 

Így, egy héttel később, már a második körön vagyok túl, már csak a fő fejesnek kell akarnia engem.

 

Na, lássuk a mérleget, nekem is segíthet a döntésben

Pro HK:

Angol cég, a vezetőség 80%-ban angol, és azt a munkastílust már ismerem Londonból, tudom, hogy a végletekig korrektek lesznek. Gentlemens agreement mindenütt.

Imádom a kaját (note to self, elhízásveszély)

Lehet mocim, a városban van értelme! Vrooom!

17 állami szabadnap. Lehúzza, hogy 15 szabadon választott szabadnapom lesz. (Ittt SF-ban 23 szabadnapom van plusz az 7 állami. És ennél többet akartam)

HK menő hely, izgalmas

Jó az időjárás.

Van Disneyland

Menő mininyaralások az Ázsiai szigetvilágba, viszonylag könnyen meglátogatok pár ismerőst. Fülöp szigetek, Maldív szigetek, Japán.

Fizetnek mint a köles. Majdnem duplázzák a jelenlegi fizumat.

Van pár ismerős HK-ban

Olcsóbb a repjegy haza

HK-ból van Exit Strategy: Globális cég, hatalmas irodák várnak Londonban és Magyarországon is.

 

HK ellen szól

A lakhatás kb pont annyiba kerül, mint SF-ban. Üdv ismét az egymillió forintos albik világában.

15 szabadnap. Picit kompenzál a 17 nemzeti ünnep.

Meg kell válni szeretett Mustangomtól.

A fizetés 40%-a jutalékos bónuszos marhaság

Ugyanúgy 14-16 órás szopó hazajutni

Szólj hozzá!

Címkék: amerika karrier

A bejegyzés trackback címe:

https://gumimacik.blog.hu/api/trackback/id/tr617829300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása