HTML

Olyan hülyék az emberek

Egy Öltönyös Rabszolga nyomora a nagyvilágban. Global Citizen, vagy mi.

Friss topikok

  • F.M.J.: @HoIsDe: A nők becsbentartása társadalomfejlődési eredmény, de ennek is van természetes eredete. S... (2018.02.11. 13:12) Az áldozatok közt 3 csecsemő és 12,5 nő is volt
  • Eltévelyedés: @Szubrina: Mondjuk, ezt meg tudom érteni. Nem is tudom miben reménykedik az ilyen. Az elmúlt 100 p... (2016.05.02. 04:14) A Social Safari iskolapéldája
  • Szubrina: Igazából még ebben a blogodban sem néztem szét, de ez tetszik...jót mosolyogtam, ahogy élvezed a v... (2016.04.29. 22:22) Ess eső Ess!
  • Szaktanár: @Eltévelyedés: feltételezem, h angolul dolgozol - északon az lehet, h nem lenne elég, legalábbis i... (2015.09.03. 15:52) Ismét új vizek felé
  • Eltévelyedés: Ez komoly, ennél közelebbit privát levélben szívesen mondok. (2014.02.04. 00:02) Californication

Házasság 3 hónap után?

2012.05.30. 13:40 Eltévelyedés

A csávó egy géniusz. Hogy a rákba tud egy csődbe ment (+bónusz adósságok) autó-motor alkatrészekkel seftelő arc három, azaz HÁROM hónap alatt eljutni lánykérésig? Egy csinos, józan, dolgozó lánynál. A csaj fizet mindent, a csávó ígérget, hogy majd minden jó lesz, minden rendbejön bébi, majdcsak beindul az üzlet, satöbbi. Milyen beszélőke kell hozzá, hogy ezt a kamu dumát benyelessem valakivel?

Mégis mi a fasztól kattan be egy ilyen lány? Értem, hogy most múlt harminc és már bárki jó lesz, de ennél, nem nehéz jobbat találni! Volt itt eljegyzés, meg esküvői előkészületek, de szerencsére megszólalt a vészharang a csaj agyában, ugyanis a csávó GYEREKET akar!  Nóóórmális? Magadat sem bírod eltartani, akkor a csöppséget hogyan fogod?

A túlnépesedést is megoldaná, ha bevezetnék, hogy csak akkor szülhetsz gyereket, ha legalább a szegénységet meg tudod neki adni, ami, azért valamivel több a nincstelenségnél. Ez így kegyetlenül hangzik, de mégis mi a francnak szaporodik, aki nem tudja megengedni magának? Ez amolyan segítség a természetes kiválasztódásnak, hogy az intelligensebb maradjon fenn. Mert evolúciós szempontból manapság az intelligencia hátráltat, ha megnézzük a statisztikákat, minnél magasabb valaki végzettsége, annál kevesebb gyereket szül. A nincstelenek, akinek 90%-a, hogy is fogalmazzak.. intellektuális kihívásokkal küzd, szóval segghülye, azok meg csak szaporodnak, mint a nyulak. Gyereket nevelni képtelenek, akik statisztikailag szintén a gettó legalján végzik, zéró kilátásokkal. És mivel unatkoznak, ezért két egyszerű és rövid távon izgalmas dolog jut eszükbe, dugni és bűnözni. 

Ezt villámgyorsan megoldaná, ha bizonyos jövedelmi szint alatt börtön/instant kivégzés várna a gyereket pottyantókra. Jó tudom, felmerül sok társadalmi vita, úgy járunk mint a kínaiak, hogy mindenki fiút akar majd, meg ez geciség, szabadságjogok, ilyen liberális bullshit. Azért akkor is felháborító, hogy az örökbefogadáshoz minimum felső középosztálybeli jólétet meg lelkileg kiegyensúlyozott otthont kell felmutatni, saját gyereket meg minden féleszű nevelhet akinek működnek a genitáliái. Itt jegyezném meg, hogy ettől még liberálisnak vallom magam, de ezen a blogon a vállamon levő kisördög beszél, aki félredobja a társadalmi normákat. Valójában szerintem is picit civilizáltabban kéne megoldani, hogy a prolik/arabok/kínaiak/cigányoksvédek ne szaporodjanak mint a nyulak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gumimacik.blog.hu/api/trackback/id/tr674554876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása